Ajankohtaista

Etelä-Savon päihdetilannekysely

29.10.2019 - Ajankohtaista

Ota kantaa Etelä-Savon päihdetilanteeseen!

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Etelä-Savon alueen kunnissa.

 Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti perjantaihin 29.11.2019 saakka. Kyselyyn osallistutaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/DE1E8BD2486696DB

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto

voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä. Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja tiedon käsittelystä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen hyvinvointikoordinaattori. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 5 - 10 minuuttia.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Lisätietoja antaa:

Eeva Häkkinen
Hyvinvointikoordinaattori
+358 44 351 2321
eeva.hakkinen@essote.fi 

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu