Ajankohtaista

KesäReppu-toiminta kesällä 2020

05.02.2020 - Ajankohtaista

KesäReppu-toiminta toteutetaan arkipäivisin ajalla 1.6 - 7.8.2020 (juhannusaattona kiinni). KesäReppu toimii vuosittain koulun lukuvuoden lopusta koulun lukuvuoden alkuun. Päivittäinen toiminta-aika on klo 6:30 - 17:00 ja viikkohinta on 50 €/viikko. Toimintapäivän aikana tarjotaan aamupala, lounas ja välipala. Toiminnan toteutuminen viikoittain vaatii viisi sitovaa ilmoittautumista. Maksimi lapsimäärä on 21 lasta perustuen varhaiskasvatuslakiin 540/2018.  Ikäraja 6 - 9 vuotta.

Kyselylomakkeen palautus on viimeistään huhtikuun lopussa, että KesäRepun toimintaan pystytään varautumaan henkilökunnan kannalta hyvissä ajoin. Kyselylomakkeen sitovan ilmoittautumisen avulla henkilökunta pystytään mitoittamaan määrältään sopivaksi. Jos huoltajat ovat varanneet lapselle hoidon tietylle viikolle, eikä lapsi ole ollut hoidossa, niin viikkomaksu veloitetaan kuitenkin. Jos huoltaja peruu varatun viikon, niin maksu peritään silti. Lapsen sairaus on poikkeuksena, että viikkomaksua ei veloiteta.

Ohjaajina toimivat ensisijaisesti koulunkäynninohjaajat, avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaaja ja nuorisotilaohjaaja. Toimitilat APIP Repun tiloissa.

Tulosta ja täytä sitova ilmoittautumislomake ja palauta allekirjoitettuna kunnantalolle varhaiskasvatuksen esimies Pasi Savolaiselle tai sivistystoimen sihteeri Jaana Niiraselle
viimeistään 19.4.2020

Tulostettava KesäRepun ilmoittautumislomake

 

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu