Yhteishaku

Kuva lukuvuoden 2015-2016 musikaalista High School Musical On Stage, Kuwaamo Sampo Luukkainen.

 

Tervetuloa opiskelemaan Rantasalmen lukioon!

8.- ja 9.-luokkalaiset voivat tulla tutustumaan lukioomme koska tahansa ottamalla yhteyden opoon (anni.myllys(at)rantasalmi.fi) ja sopimalla päivästä. Hyvä tilaisuus tutustua musiikkiteatterilinjamme laadukkuuteen on jokavuotinen helmikuun toisen lauantain (11.2.2017) Euromusa -tapahtuma, jossa musiikkiteatterilinjamme esiintyy ensimmäisen kerran antaen näytettä tulevasta musikaalista. Ja tietenkin kevään musikaalinäytöksissä näkee koko produktion! TERVETULOA KATSOMAAN! Lukuvuoden aikana voi päästä näkemään harjoituksia.

 

Yhteishaku osoitteessa: opintopolku 21.2.-14.3.2017 päättyi juuri. Jos kuitenkin haluat opiskelemaan lukioomme syksyllä 2017, ehdit vielä. Ota juhannukseen mennessä yhteyttä opoon tai rehtoriin ja saat neuvoa lisähaussa hakemiseen. Jos olet hakenut Rantasalmen lukioon syksyksi 2017 muttet ole vielä palauttanut kurssivalintalomaketta, voit tulostaa sen itsellesi alta ja skannata sähköpostin liitteeksi tai lähettää postitse rehtorille.

 

Annamme kaikille musiikkiteatteri- ja studiotekniikkalinjoihin tutustumassa käyneille nuorille vapaaliput kevään musikaaliin, joten soita tai laita sähköpostia niin varmistat paikkasi katsomossa!

Seuraavan lukuvuoden musikaalin suunnittelu alkaa hyvissä ajoin edellisenä keväänä, joten jos haluat varmistaa paikkasi syksyn 2017 musiikkiteatterilinjalla, ota keväällä mahdollisimman pian yhteyttä musiikkiteatterivastaava Marja Ikoseen marja.ikonen(at)rantasalmi.fi ja kerro musiikin alan harrastuksistasi ja osaamisestasi!

Neuvoa yhteishakuun voit kysyä opolta (Anni Myllys 040-161 5021) tai rehtorilta (Katja Koivunoro 040-5608121) Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@rantasalmi.fi

Voit täyttää kurssivalintalomakkeen alla olevan linkin kautta ja lähettää sen koulun kansliaan:

Rantasalmen lukio
Koulutie 4
58900 Rantasalmi

Kurssivalintalomake 9lk

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu