Vaatteet ja huonekalut kierrätykseen

Käyttökelpoiset, puhtaat vaatteet, tekstiilit ja jalkineet voi viedä
- kirpputoreille
- Savonlinnan Toimintakeskus ry:n ( Ainonkatu 8-9, Savonlinna ) keräyslaatikoihin (muovipussuun pakattuina). Käyttökelvottomat tavarat kuuluvat sekajätteeseen.

Huonekalut

Käyttökelpoiset osto-ja myyntiliikkeisiin, kirpputoreille tai Kierrätysmyymälään Savolaan puh. 015-5550 175.
Korjaus- ja kunnostuskelpoiset Savonlinnan Toimintokeskus Ry:n puuverstaalle, Tuottajantie 3, puh. 015-5550 176 tai 044-585 0661.
Käyttö- ja korjauskelvottomat kuuluvat Nousialan jäteaasemalle puh.015-557 163.

SER = Sähkö- ja elektroniikkaromu

Laitteita, jotka tarvitsevat sähkövirtaa, pariston tai akun. Ne on vietävä Rantasalmen SCEL Oy:n keräyspisteeseen, Susimäentie 18 C, 58900 Rantasalmi. SER-laitteet otetaan vastaan yksityisiltä veloituksetta.

Ajoneuvojen ja työkoneiden renkaat

Vietävä ilman vanteita rengasliikkeisiin. Polkupyörän renkaat ovat sekajätettä.

Sakokaivojen ja umpisäiliöiden tyhjennysjätteet sekä käymäläjätteet
Sakokaivojen ja umpisäiliöiden tyhjennysjätteet sekä käymäläjätteet voi levittää omalle pellolle tai viedä kunnan jätevedenpuhdistamolle käsiteltäväksi.

Rakennus- ja purkujätteet

Lajiteltua hyötykäyttökelpoista rakennus- ja purkujätettä, kuten puhdasta puuta, metallia, ovia ja ikkunoiden karmeja voi viedä kuntien välivarastolle tai Nousialan jäteasemalle.

Kompostoi puutarhajätteet

Kompostoi puutarhajätteet siisstissä kehikossa omalla tontilla. Niitä voi viedä myös kuntien vastaanottopisteisiin tai maksua vastaan Nousialan jäteasemalle. Älä polta puutarhajätteitä, koska epäpuhtaasti palaessaan ne muodostavat myrkyllisiä savukaasuja.

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu