Asiointipiste


Rantasalmen kunnanvirastolla toimii asiointipiste, josta saa poliisin lupapalveluita, Kelan, Maistraatin ja TE-toimiston asioissa yleistä neuvontaa, Kelan, Maistraatin, TE -toimiston ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston palveluita etäpalveluna ajanvarauksella sekä tukea verkkopalveluiden käytössä.

Asiointipisteestä saa Kelan ja Maistraatin lomakkeita, siihen voi jättää hakemuksia ja hakemusten liitteitä Kelalle ja Maistraatille toimitettavaksi.

Löytötavarat

Pieniä löytötavaroita (esim. avaimet, pankkikortit yms. kortit, matkapuhelimet, rahalompakot, silmälasit) vastaanotetaan asiointipisteessä.

Asiointipisteen aukioloajat

Asiointipiste on avoinna arkisin klo 9-12.


Asiakaspalvelupäätteet

Asiakaspalvelupäätteet sijaitsevat kirjastossa ja ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Etäpalvelu

Etäpalvelun välityksellä on mahdollista asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvallisen verkkoyhteyden kautta. Palveluneuvoja avaa ja sulkee etäpalveluyhteyden asiakkaan puolesta. Etäpalveluun on varattu asiakaspalveluhuone Rantasalmen kunnanviraston neuvonnan yhteydessä. Etäpalveluna tarjotaan Kelan, Maistraatin, TE-toimiston ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston asiantuntijapalveluita. Etäpalveluun tulee varata aika asiointipisteestä. 

Kelan etäpalvelu -ohje


Asiointipisteen yhteystiedot


Rantasalmen kunta
puhelin 040 1615 000
rantasalmen.kunta[at]rantasalmi.fi

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu