Varhaiskasvatuspalvelut

Rantasalmen kunnan varhaiskasvatuspalveluita tarjotaan päiväkoti Kuutissa, perhepäivähoidossa sekä avoimessa varhaiskasvatuksessa.

Rantasalmella esiopetus, esioppilaiden aamu- ja iltapäivähoito ja koululaisten iltapäivähoito ovat koulutoimen alaista toimintaa.

Lapsen hoitaminen kotona kotihoidontuen avulla on kunnallisen päivähoidon vaihtoehto. Jotta perheellä on mahdollisuus saada kotihoidontukea, ei lapsella voi olla samanaikaisesti varhaiskasvatussijoitusta. Kahden tai useamman lapsen perheissä voi yhdellä lapsista olla varhaiskasvatussijoitus, jolloin kotihoidontukea maksetaan kotona olevista lapsista. Rantasalmella on käytössä 1.8.2022 alkaen kotihoidontuen kuntalisä.

 

Tilapäinen varhaiskasvatuspaikka – parkkihoito

Tilapäisellä varhaiskasvatuksella tarkoitetaan satunnaista varhaiskasvatuksen tarvetta, jota perhe voi käyttää enintään 5 pv/kk, joko kokopäiväisenä tai osapäiväisenä. Tilapäinen varhaiskasvatuspaikka voidaan myöntää, mikäli päiväkotiryhmässä tai perhepäivähoidossa on sille päivälle vapaa paikka. Tilapäisen varhaiskasvatuksen tuntimaksu on yli neljän tunnin päivästä 15e ja neljän tunnin päivästä 9e.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatus, Rantasalmi

Varhaiskasvatuspäällikkö
Johanna Pohjanpalo
040 558 5290
Kappelitie 4
58900 Rantasalmi
johanna.pohjanpalorantasalmi.fi

Toimistosihteeri
Jaana Koponen
Varhaiskasvatuksen laskutus
040 161 5016
Eliel Saarisen tie 2
58900 Rantasalmi
jaana.koponenrantasalmi.fi

Lomakkeet ja ohjeet

Varhaiskasvatuksessa tapahtuneen omaisuusvahingon sähköinen korvaushakemus

Sähköinen vahingonkorvaushakemus

Ajankohtaista nyt

Aktiviteetit ja liikuntapalvelut

Liikunta-aktiviteetit Rantasalmen kunta ostaa monipuoliset liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ltä kunnan liikuntapalvelujen käyttäjille. Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa- ja...